Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
-
Pečeně
- Telecí kýta obyčejná
- Telecí kýta naložená
- Telecí hrudí
- Telecí ledvina s nádivkou
- Telecí kýta (jiný způsob)
- Vepřová naložená
- Jehněčí pečeně
- Kýta skopová
- Kuře pečené
- Sluky pečené
- Skopová kýta nakládaná
- Telecí sekaná
- Studená pečeně (ruská).
- Zadeček z beránka (nebo z kůzlete)
- Fricandeau
- Skopová po francouzsku
- Vepřová kýta na sardeli
- Skopová po italsku
- Kančí kýta pečená
- Vepřová ledvina
- Telecí kýta špikovaná
- Vepřový podbřišek nadívaný
- Ledvina po francouzsku
- kančí hřbet pečený
- Podsvinče (sele)
- Vepřová na způsob zvěřiny
- Holoubata nadívaná
- Šunka pečená
- Kuřata špikovaná
- Kapoun na způsob bažanta
- Naditá husa a kachna
- Kvíčaly pečené
- Divoká husa a kachna
- Krocan s nádivkou
- Bažant po španělsku
- Malí ptáčkové s omáčkou
- Štýrský kapoun
- Koroptve pečené
- Křepelky
- Bažant
- Tetřev pečený
- Perlička pečená
- Zajíc
- Kamzík pečený
- Jelení kýta pečená
- Srnčí hřbet pečený
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek