Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
-
Hovězí maso
- Obyčejné maso hovězí
- Dušené hovězí maso
- Hovězí pečené. Drápky
- Hovězí maso se zázvorem
- Maso od ohonu
- Hovězí se zemčaty
- Sekané řízky z hovězího masa
- Blanchovaná
- Hovězí řízky se zemčaty
- Svíčková pečeně
- Stofatta
- Beefsteak
- Anglické dušené
- Polská roštěná
- Roštěná po vídeňsku
- Boeuf á la mode
- Roštěná se sardelkami
- Guláš
- Hovězí oháňka
- Hovězí karbanátky
- Jazyk hovězí
- Ruský beefsteak
- Hovězí jazyk nadívaný
- Uherská pečeně
- Turecké maso
- Guláš (jiný způsob)
- Svíčková sekaná
- Vlašský beefsteak
- Hovězí maso uzené
- Hovězí maso syrové
- Roštěná s aspikem
- Hovězí s omáčkou holandskou
- Ledvinky hovězí
- Hovězí jazyk uzený
- Roštěná sekaná
- Roštěná se smetanou
- Hovězí pečené
- Hovězí po anglicku.
- Hovězí s morkem
- Hovězí řízky
- Hovězí točenice se zemčaty
- Hovězí á la Portugal
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek