Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
-
Zeleniny
- Artičoky
- Kedlubny
- Zelený hrášek
- Hrách obyčejný
- Lusky bobové
- Lusky bobové (jiný způsob)
- Chřest
- Mrkev
- Fazole
- Míchaná zelenina
- Vodnice
- Vodnice na kyselo (jako zelí)
- Květák zadělávaný
- Kapusta
- Špenát
- Zelí hlávkové
- Zelí nakládané
- Čočka
- Čočka na kyselo
- Kaše hrachová
- Smrže
- Řepa červená s octem
- Hříbky naložené
- Mrkev
- Okurky co špargl
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek