Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
-
Zadělávaná a dušená jídla
- Maso na pivě
- Hovězí dušené
- Telecí zadělávané
- Dršťky
- Telecí jazyk s polskou omáčkou
- Skopové s majoránkovou omáčkou
- Telecí s paprikou
- Jehněčí dušené
- Husí drůbky s citronovou omáčkou
- Telecí brzlík zadělávaný
- Husí játra dušená
- Telecí hrudí dušené
- Vemeno zadělávané
- Zadělávané kuře
- Plíčky zadělávané
- Kapoun dušený
- Kachna dušená
- Srnčí zadělávané
- Zadělávaný zajíc
- Telecí jazyky v omáčce
- Kuřata s hříbky
- Kuře s paprikou
- Pilav (rýže se skopovým masem)
- Kuře se žlutou omáčkou
- Kuřátka s kyselou smetanou
- Kuřata s majonézou
- Kuře s černou omáčkou
- Telecí dušené
- Telecí řízky se sardelemi
- Holoubata dušená
- Skopové hrudí dušené
- Skopové ledvinky dušené
- Kůzle zadělávané
- Husí drůbky s knedlíčky
- Holub nadívaný
- Slepice zadělávaná
- Husí podpoušťka
- Míšeninka z telecího srdce a plic
- Míšeninka ze zajíce a sardelí
- Kachna fašírovaná
- Jehněčí kotlety s omáčkou
- Telecí ohruží s frykasem
- Fašírovaná kýta s bílou omáčkou
- Kuřátka s knedlíčky
- Kuřátka se žampiony
- Kuřata s rýží
- Kuřata s celerem
- Kuřata s omáčkou z rajských jablek
- Kuřata na turecký způsob
- Telecí řízky s vínem
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek