Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
-
Moučná jídla
- Buchty
- Knedlíky
- Tašky s tvarohem
- Nudle cezené
- Smaženec
- Žemlovka
- Hnětinka. (český koláč svatební).
- Mlékový chléb ke kávě
- Třešňovec
- Jablkovec
- Máslové koláče
- Švestkové knedlíky
- Bábovka
- Tvarohové knedlíky
- Bublanina
- Dundle
- Vdolky nadívané
- Žemle nadívané
- Noky v mléce
- Polenta
- Stříkanky
- Mandlové buchtičky
- Válený závin
- Koblihy cukrované
- Bábovka s citronátem
- Závin tažený
- Koblihy mandlové
- Koblihy s punšem
- Omeletky
- Koláčky sněhové
- Koláče žloutkové
- Jidáše s medem
- Kraple
- Martinské rohlíky
- Skořicové trubičky
- Zelníky
- Tyčky k čaji
- Preclíčky
- Lívance
- Švédský chlebíček
- Knedlíčky ve smetaně
- Vdolky
- Suchary
- Nudle smažené
- Koblížky a šišky
- Nudle s raky
- Flíčky s jablky
- Boží milosti
- Buchta třená
- Žemlové řízky s tukem
- Koláče
- Makaronky
- Žemlové jídlo s rumem
- Závin s tvarohem
- Vánočka
- Mazanec
- Mouřením benátský
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek