Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
-
Rosoly (huspeniny)
- Postní aspik
- Marináda
- Vyzí měchýř
- Gelatina
- Telecí mozky s aspikem
- Rosol z telecí hlavy a z nožiček
- Rosol z hovězích paznehtů
- Telecí řízky v rosolu
- Řízky studeného masa
- Frikando s aspikem
- Pudding z koroptví v aspiku
- Kuřata v rosolu
- Nadívané sele v rosolu
- Krocan v rosolu
- Kapoun v rosolu
- Zaječí řízky v rosolu
- Nadívaný kapoun s aspikem
- Sele v rosolu
- Husí játra v rosolu
- Tetřev v rosolu
- Kančí hlava v rosolu
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek