Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
-
Smaženiny a kotletky
- Kuřátka smažená
- Smažené telecí nožičky
- Telecí kotlety
- Smažená holoubátka
- Klobásy
- Jaternice
- Smažené kůzlečí
- Jelítka
- Zaječí játra smažená
- Smažený mozek telecí.
- Husí krk naditý
- Telecí uši smažené
- Mozečkem nadívané žemličky
- Řízky vídeňské
- Řízky přirozené
- Smažené křupky z telecího hrudí
- Karbanátky (jiný způsob)
- Hovězí jazyk smažený
- Telecí kotlety (jiný způsob)
- Telecí řízky pečené
- Smažená telecí játra
- Brzlík smažený
- Skopové kotlety
- Vemeno smažené
- Vepřové karbonátky
- Jehněčí smažené
- Jehněčí kotletky
- Klobásy z mozečku
- Karbonátky fašírované
- Vepřové kotletky
- Nadívané telecí řízky
- Kotletky á la Kounic
- Jelítka z husí krve
- Jehněčí kotletky nadívané
- Karbanátky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek