Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
-
Ryby
- Úhoř pečený
- Kapr na černo
- Kapr smažený
- Pstruzi na modro
- Losos na modro
- Losos uzený
- Vyza pečená
- Treska se sardelemi
- Pstruzi smažení
- Řízky z vyziny s paprikou
- Pstruzi marinovaní
- Treska se smetanou
- Štika pečená
- Kapr se žlutou omáčkou
- Štika s raky
- Kapr pečený s kyselou smetanou
- Kapr rosolovaný
- Kapr na modro
- Kapr nadívaný
- Kapr se sardelemi
- Štika s citronovou omáčkou
- Kapr uzený
- Štika se sardelovou omáčkou
- Kapr fašírovaný
- Smažená štika s mušlemi
- Štika po holandsku
- Losos pečený
- Losos marinovaný.
- Studená štika s aspikem
- Okatice s máslem
- Losos na polský způsob
- Marinovaný losos s aspikem
- Ryba s paprikou
- Losos s majonézou
- Úhoř smažený
- Úhoř rosolovaný
- Treska smažená
- Mníci pečení
- Treska pečená
- Mníci na modro
- Lupice dušená
- Sumec pečený
- Lupice pečená se sardelemi
- Okouni s omáčkou
- Treska s omáčkou
- Piskoři se sardelemi
- Slanečkové pečení
- Slanečci naložení
- Treska s hořčicovou omáčkou
- Úhoř marinovaný
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek