Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
-
Paštiky
- Těsto paštikové
- Máslové těsto k paštikám
- Křehké těsto paštikové
- Paštika z husích jater (štrasburská)
- Paštiky máslové s koroptvemi
- Paštika z husích jater (po francouzsku)
- Paštika s brzlíkem
- Paštičky z telecích plic
- Paštika z makaronů
- Paštička ze studené telecí
- Paštička mozečková
- Paštika z polenty
- Paštika sardelová
- Paštiky s parmazánským sýrem
- Paštičky rýžové s ragout
- Paštika z telecích jater
- Paštika se zajícem
- Paštika z husy
- Paštika s ptáčky
- Paštička z holubů
- Paštika ze štiky
- Paštika bramborová
- Paštika lanýžová
- Paštika ze žloutků
- Paštika sardelová
- Paštika z ryb
- Paštika se šunkou
- Paštika s ragoutem. (jiný způsob)
- Paštika báňovitá
- Játrová paštika
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
- Dorty a cukrovinky
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek