• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
    • Lanýžová
    • Omáčka ze žampionů
    • Majonéza (jiný způsob)
    • Omáčka ústřicová
    • Omáčka z ryzců
    • Omáčka z kerblíku
    • Omáčka polská
    • Omáčka studená
    • Sardelová
    • Koprová
    • Švestková
    • Kaparová
    • Cibulková (česneková)
    • Omáčka z kořínků
    • Křen mandlový
    • Omáčka z rajských jablíček
    • Cibulová s vínem
    • Okurková
    • Omáčka ze suchých hub
    • Aspik
    • Omáčka šípková
    • Omáčka studená k zvěřině
    • Citronová
    • Křen smetanový
    • Křen polévkový
    • Omáčka anglická
    • Omáčka pepřová
    • Omáčka pikantní
    • Omáčka chlebová
    • Omáčka rybízová
    • Omáčka hořčičná
    • Studená omáčka z vajec
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Omáčky > Omáčka hořčičná

Omáčka hořčičná

Svařme půl sběračky octa vinného s troškem soli, s 1 bobkovým listem a s trochem pepře, dolijme hovězí polévkou i svařme to ještě jak náleží, zavaříme hnědou zápražku, přidáme trochu usmažené cibule a když se to ještě as ¼ hodiny vařilo, přidejme 2 lžíce dobré hořčice.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet