• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
    • Ze syrových meruněk
    • Bramborový
    • Ze žloutků
    • Z omeletek
    • Chlebový
    • Čokoládový
    • Z praženého cukru
    • Z těsta kapaného
    • Houskový
    • Strakatý
    • Jablkový
    • Z vařeného citronu
    • Ze šodó
    • Kávový
    • Jahodový
    • Malinový
    • Studený
    • Mandlový
    • Zapálený
    • Piškotový
    • Z kyselé smetany
    • Tvarohový
    • Krém
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Nákypy > Z kyselé smetany

Z kyselé smetany

Utřeme 6 deka másla, utlučeme 14 deka mandlí, 14 deka cukru, oboje dejme do másla, k tomu 8 žloutků, sníh ze 6 bílků, pak se přiletí čtyři sběračky husté kyselé smetany, dá se do toho půl citronové kůry drobně skrájené a tře se nejméně čtvrt hodiny. Upečené pěkně do zlata se posype cukrem a dá se na stůl.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si web zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet