• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
    • Ze syrových meruněk
    • Bramborový
    • Ze žloutků
    • Z omeletek
    • Chlebový
    • Čokoládový
    • Z praženého cukru
    • Z těsta kapaného
    • Houskový
    • Strakatý
    • Jablkový
    • Z vařeného citronu
    • Ze šodó
    • Kávový
    • Jahodový
    • Malinový
    • Studený
    • Mandlový
    • Zapálený
    • Piškotový
    • Z kyselé smetany
    • Tvarohový
    • Krém
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Nákypy > Krém

Krém

Do půl litru dobré smetany opaří se a ustrouhá dvě deka mandlí a dá se oboje vařit. Na to se dá do hrnku 9 žloutků a jedno celé vejce, rozkloktá se se studenou (vařenou) smetanou, k tomu 7 dkg cukru, vařící smetana s mandlemi se do toho vleje, hodně se to zamíchá a v misce hluboké v páře vaří.

Podobně upravují se i ostatní krémy.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet