Úvodní stránka
Mapa stránek
RSS
Tisk
Milujeme Vaření
Vyhledávání
Menu
Úvod
Polévky
Příchoutky
Hovězí maso
Omáčky
Pečeně
Saláty
Smaženiny a kotletky
Zadělávaná a dušená jídla
Zvěřina
Ryby
Raci, žáby, plži atd.
Paštiky
Rosoly (huspeniny)
Postní aspik
Marináda
Vyzí měchýř
Gelatina
Telecí mozky s aspikem
Rosol z telecí hlavy a z nožiček
Rosol z hovězích paznehtů
Telecí řízky v rosolu
Řízky studeného masa
Frikando s aspikem
Pudding z koroptví v aspiku
Kuřata v rosolu
Nadívané sele v rosolu
Krocan v rosolu
Kapoun v rosolu
Zaječí řízky v rosolu
Nadívaný kapoun s aspikem
Sele v rosolu
Husí játra v rosolu
Tetřev v rosolu
Kančí hlava v rosolu
Sladké rosoly
Zeleniny
Jídla bramborová
Jídla z vajec
Puddingy a nákypy
Nákypy
Moučná jídla
Naloženíny
Zavařené ovoce a kompoty
Dorty a cukrovinky
Marmelády
Zmrzliny
Nápoje
Různé přípravky
Dodatek
Líbí se nám :
Zvěřinová kuchařka
Grilování s Weberem
Maso na steaky
Polévkové recepty
Úvod
>
Rosoly (huspeniny)
>
Kapoun v rosolu
Kapoun v rosolu
Upraví se zcela stejně jako krocan, jenže se dá méně vody a octa.
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet