• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
    • Mandlové mléko
    • Punš s vejci
    • Curacao
    • Grog
    • Nápoj ze žloutků
    • Bifoš
    • Čokoláda
    • Kardinál
    • Rýžovka
    • Orangeada
    • Šodó ze slivovice
    • Acetosa
    • Pálené víno
    • Turecká krev
    • Čaj
    • Whist
    • Limonáda
    • Limonáda malinová
    • Punš čajový
    • Likér z pomerančů
    • Punš studený
    • Punš se šampaňským
    • Višňovka
    • Likér anýzový
    • Císařská voda
    • Nápoj na způsob likéru
    • Kořalka z ořechů
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Nápoje > Bifoš

Bifoš

Vezměme tři horké pomeranče, nakrojme každý z nich a nechme je na rendlíku trochu opéci. Potom je dejme do čistého hrnku, nalijme na ně 2 láhve červeného vína, k tomu kousek skořice a pár hřebíčků, přikryjme to a nechme asi šest hodin na teplém místě státi. Časem se tím musí zamíchat a pomocí lžíce šťáva z pomerančů vymačkávat, vařit však se to nesmí. Potom  e to procedí ubrouskem, přidá se půl kila drobně sekaného cukru a když se byl tento na teplém místě rozpustil, nalévejme to do skleniček.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet