• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
    • Artičoky
    • Kedlubny
    • Zelený hrášek
    • Hrách obyčejný
    • Lusky bobové
    • Lusky bobové (jiný způsob)
    • Chřest
    • Mrkev
    • Fazole
    • Míchaná zelenina
    • Vodnice
    • Vodnice na kyselo (jako zelí)
    • Květák zadělávaný
    • Kapusta
    • Špenát
    • Zelí hlávkové
    • Zelí nakládané
    • Čočka
    • Čočka na kyselo
    • Kaše hrachová
    • Smrže
    • Řepa červená s octem
    • Hříbky naložené
    • Mrkev
    • Okurky co špargl
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Zeleniny > Řepa červená s octem

Řepa červená s octem

Uvařme červenou řepu, oloupejme a skrájejme na koláčky; položme je do kruhu a dejme na každou vrstvu trochu fenyklu a kousek křenu; pak na to nalijme octa a nechme to státi. Druhého dne můžeme řepy již upotřebit. Lépe jest, dá-li se na řepu ocet vařený a přileje-li se trochu vody z vařené řepy.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet