• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
    • Hřbet jelení
    • Srnčí kýta
    • Černá zvěřina
    • Jeřábek
    • Koroptve (francouzský způsob)
    • Kančí hlava vařená
    • Kančí kotlety
    • Divocí holubi
    • Divoká husa
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Zvěřina > Hřbet jelení

Hřbet jelení

Dejme hřbet jelení na pekáč, k tomu dymiánu, bobkový list, sůl, cibuli, hřebíček, mrkev, celer a trochu koření s octem i vařme to, až to změkne. Potom vyndejme hřbet, očišťme jej, skrájejme a na míse urovnejme, obložme jej rozstrouhaným a v másle smaženým chlebem, poprášíme cukrem a skořicí a přejeďme žhavou lopatkou. Mísu obložme zelenou petrželí a dejme k tomu teplou hořčicovou neb rybízovou omáčku na stůl.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet