• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
    • Jak se suší jablka
    • Máslo nakládat, solit a převařovat
    • Zmrzlá vejce a jablka
    • Houby sušit
    • Mýdlový a kafrový líh
    • Výtažek z rajských jablek
    • Připálená smetana
    • Jak se nakládá zelí
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Dodatek > Jak se suší jablka

Jak se suší jablka

Pěkná velká, tvrdá jablka, více sladká nežli kyselá, oloupají se, rozkrájí na půlky nebo na čtvrtky, vnitřek s jádry se vyřízne a jablka dají se do 14 až 28 deka vařícího se cukru, s nímž se dále vaří, aby však zůstala tvrdá, načež se jedno po druhém vytáhne a položí na plech čistě utřený, ve vychladlé poněkud troubě se suší, cukrem a pak posypou a uschovají.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet