• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
    • Jak se suší jablka
    • Máslo nakládat, solit a převařovat
    • Zmrzlá vejce a jablka
    • Houby sušit
    • Mýdlový a kafrový líh
    • Výtažek z rajských jablek
    • Připálená smetana
    • Jak se nakládá zelí
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Dodatek > Připálená smetana

Připálená smetana

        Připálí-li se smetana v hrnku po jedné straně, tedy se hrnek zvenčí namaže lojovou svíčkou na tom místě, kde je smetana nejvíce připálena, a přistaví se zase k ohni. Připálenina pak obyčejně zmizí

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si web zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet