• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
    • Jak se suší jablka
    • Máslo nakládat, solit a převařovat
    • Zmrzlá vejce a jablka
    • Houby sušit
    • Mýdlový a kafrový líh
    • Výtažek z rajských jablek
    • Připálená smetana
    • Jak se nakládá zelí
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Dodatek > Houby sušit

Houby sušit

Kupujme jen houby zdravé; smrže a hříbky lépe koupiti menší velikosti. Očistíme je, navlečeme na nitky a sušíme je na slunci, větší houby se rozkrájí a suší, načež se dají do sklenice a uloží na suchém místě. Dobře jest, kořínky hub uříznouti. Sušme houby rychle, aby nezčervenaly. Žádná nesmí být červiva, zvlášť ne hříbek, ježto by se ostatní snadno rovněž zkazily.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet