• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
    • Rybíz.
    • Ořechy s cukrem
    • Zavařené maliny
    • Kompot z čerstvých višní
    • Višně zavařené
    • Mirabelky (ryngle) v cukru zavařené
    • Amarelky
    • Kompot z jahod
    • Kompot z moruší
    • Kompot z meruněk
    • Kompot z angreštu
    • Zavařenina šípková
    • Zavařenina jablková
    • Kompot z broskví
    • Kompot z gdoulí
    • Kompot z mirabelek
    • Oloupané švestky vyvařené
    • Kompot z míšenských jablek
    • Borůvky
    • Višně v cukru
    • Kompot kaštanový
    • Angrešt
    • Kompot z brusinek
    • Zavařené vinné zrní
    • Kompot z hrušek
    • Meloun zavařený
    • Ananas zavařený
    • Kompot z pomerančů
    • Citronáda zavařená
    • Tutti frutti
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Zavařené ovoce a kompoty > Ananas zavařený

Ananas zavařený

Ananas se oloupá a rozkrájí na tenké lístky. Do dílu vody svařeného s dvěma díly vína se dá ananas a nechá se v tom chvilku povařit; načež se vyndá a nechá se osáknouti. Pak se pokračuje v úpravě se svařeným cukrem a dodělá se zavaření druhého dne.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet