• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
    • Rosole z amarelek
    • Citronový
    • Jablkový
    • Višňový
    • Čokoládový
    • Jahodový
    • Malinový
    • Rybízový
    • Vanilkový
    • Mandlový
    • Mlékový
    • Ananasový
    • Pomerančový
    • Višně v rosolu
    • Punšový
    • Merunky v rosolu
    • Rýžový
    • Míšenská jablka v rosolu
    • Míchaný
    • Rosol z lískových ořechů
    • Rosol bílý
    • Maraskinový
    • Studené šodó s rumem
    • Rosol vinný
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Sladké rosoly > Vanilkový

Vanilkový

Svařme v hrnku litr smetany s 20 deka cukru, s proutkem rozkrájené vanilky, s 2 deka sladkých a s 1 deka tlučených hořkých mandlí; přidejme k tomu buď 4 deka upraveného vyzího měchýře neb 6 deka gelatiny a proceďme to ubrouskem. Vychladlé vleje se to pak do formy a nechá v studenu ztuhnouti.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet