• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
    • Rosole z amarelek
    • Citronový
    • Jablkový
    • Višňový
    • Čokoládový
    • Jahodový
    • Malinový
    • Rybízový
    • Vanilkový
    • Mandlový
    • Mlékový
    • Ananasový
    • Pomerančový
    • Višně v rosolu
    • Punšový
    • Merunky v rosolu
    • Rýžový
    • Míšenská jablka v rosolu
    • Míchaný
    • Rosol z lískových ořechů
    • Rosol bílý
    • Maraskinový
    • Studené šodó s rumem
    • Rosol vinný
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Sladké rosoly > Mlékový

Mlékový

7 decilitrů smetany šlehá se s 6 žloutky a s 20 deka cukru nad ohněm tak dlouho, až od žloutků počne vše trochu houstnouti. Pak se to od ohně odstraní, ještě chvíli se to šlehá, než to trochu přestydne, potom se to se 4 deka rozpuštěného vyzího měchýře smíchá, hedvábným sítkem protlačí a rosoluje.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet