• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
    • Rosole z amarelek
    • Citronový
    • Jablkový
    • Višňový
    • Čokoládový
    • Jahodový
    • Malinový
    • Rybízový
    • Vanilkový
    • Mandlový
    • Mlékový
    • Ananasový
    • Pomerančový
    • Višně v rosolu
    • Punšový
    • Merunky v rosolu
    • Rýžový
    • Míšenská jablka v rosolu
    • Míchaný
    • Rosol z lískových ořechů
    • Rosol bílý
    • Maraskinový
    • Studené šodó s rumem
    • Rosol vinný
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Sladké rosoly > Ananasový

Ananasový

Oloupejme a rozstrouhejme dva ananasy, potom je protlačíme žíněným sítkem. Čtvrt kila cukru nechá se koflíkem vody svařit, až se to „táhne“, když to trochu vychladlo, přimíchá se ještě 14 deka cukru tlučeného a strouhanka z ananasů, 4 deka čistého vyzího měchýře a míchejme tím, až to úplně vystydne a houstnou to počíná. Potom se k tomu zvolna přimíchá z půl litru husté smetany ukloktaná pěna, vleje se to do formy mandlovým olejem vytřené a nechá se to v chladnu ztuhnouti.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si web zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet