• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
    • Salát hlávkový
    • Čočkový
    • Okurkový
    • Salát z červené řípy
    • Salát z černé řetkve
    • Salát z chřestu
    • Salát z mrkve
    • Květákový
    • Zelný
    • Bramborový
    • Slanečkový
    • Salát míchaný
    • Salát z bobů
    • Hlávkový na francouzský způsob
    • Salát z chmelíčku
    • Salát se slaninou
    • Salát ze šneků
    • Celerový
    • Salát ze syrového zelí
    • Salát ze syrového masa
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Saláty > Salát z černé řetkve

Salát z černé řetkve

Černá řetkev se čistě oloupá, nakrájí se na tenké lístky (koláčky), upraví se s octem a s olejem (více oleje než octa) a popráší se pepřem.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet