• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
    • Raci v kapustě
    • Žáby smažené
    • Žáby s omáčkou citronovou
    • Žáby s omáčkou petruželovou
    • Plži s vínem
    • Plži s nádivkou
    • Hlemýždi uvaření
    • Raci s omáčkou
    • Fašírovaní raci s karfiolem
    • Žáby dušené
    • Žáby se sardelemi
    • Plží ocásky
    • Mušle s vínem
    • Mušle na jiný způsob
    • Ústřice
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Raci, žáby, plži atd. > Plží ocásky

Plží ocásky

Hlemýždí ocásky dají se s drobně rozsekanou cibulí na máslo opéci a když cibule počíná se červenat, dají se na mísu a okrášlí kolem smaženou strouhankou z žemle.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet