• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
    • Raci v kapustě
    • Žáby smažené
    • Žáby s omáčkou citronovou
    • Žáby s omáčkou petruželovou
    • Plži s vínem
    • Plži s nádivkou
    • Hlemýždi uvaření
    • Raci s omáčkou
    • Fašírovaní raci s karfiolem
    • Žáby dušené
    • Žáby se sardelemi
    • Plží ocásky
    • Mušle s vínem
    • Mušle na jiný způsob
    • Ústřice
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Raci, žáby, plži atd. > Mušle na jiný způsob

Mušle na jiný způsob

Na kopu mušlí ustrouhejme tři velké cibule, dejme ji se čtvrt kilem másla na rendlík, rozložme to po dně, přidejme trochu drobné zelené petružele, květu, mušle očištěné na to vložme a nechme je pod puklicí dusit. Když začínají se otvírat, rozloupneme skořápky, urovnejme je na mísu, do šťávy přilijme trochu vína, řádně smíchejme, přidejme dle potřeby trochu strouhanky žemlové, vlijme pak na mušle a citronovými koláčky obložené dejme je na stůl.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet