• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
    • Bavlněný
    • Žemlový
    • Anglický
    • Žemlový s maraskinem
    • Zemákový s jablky
    • Bramborový jemný
    • Plum – pudding
    • Pudding z rýže
    • Chlebový
    • Zemákový s uzeninou
    • Pudding se sagem
    • Čokoládový
    • Zemákový s hovězím masem
    • Špenátový
    • Krupičný
    • Tvarohový
    • Makový
    • Piškotový
    • Hořící pudding
    • Mandlový
    • Rýžový
    • Rybí
    • Pudding z raků
    • Pudding z kapouna
    • Pudding z kuřátek
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Puddingy a nákypy > Rýžový

Rýžový

Uvařme rýži v mléce a nechme ji nad ohněm zhoustnouti; potom přidejme ¼ kg másla a ¼ kg tlučeného cukru. Když to vychladne, přimíchá se 16 žloutků, strouhaná kůra citronová a štipec soli, drobty makaronek, ¼ kg hrozinek, 7 deka citronátu a sníh z bílků, načež se to nechá v páře vařit. Na stůl přidá se nějaká omáčka k tomu.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet