• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
    • Mixed Pickles
    • Okurky v octě nakládané
    • Zelný hrách naložený
    • Malé okurky v páře naložené
    • Rajská jablka naložená
    • Okurky oloupané
    • Naložené lanýže
    • Ryzce naložené
    • naložené ořechy
    • Hříbky naložené
    • Naložené okurky s hořčicí
    • Naložené bobové lusky
    • Naložené okurky pepřené
    • Naložené brusinky
    • Fazole zelené
    • Naložená červená řípa
    • Višně v octě
    • Naložená míchaninka
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Naloženíny > Višně v octě

Višně v octě

1 ½ litru dobrého vinného octa nechme svařit s 42 deka cukru a seberme pěnu i nechme to vychladnouti. Dno sklenice k nakládání určené poklade se cukrem, hřebíčkem a skořicí, na to se dají od  šťopek utrhané višně, povrch se opět skořicí, hřebíčky a cukrem pokryje a studeným octem polije, načež se sklenice pevně obváže, po čtrnácti dnech se znovu čerstvě svařeným octem polije a sklenice dobře obvázaná se na chladné místo postaví.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet