• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
    • Mixed Pickles
    • Okurky v octě nakládané
    • Zelný hrách naložený
    • Malé okurky v páře naložené
    • Rajská jablka naložená
    • Okurky oloupané
    • Naložené lanýže
    • Ryzce naložené
    • naložené ořechy
    • Hříbky naložené
    • Naložené okurky s hořčicí
    • Naložené bobové lusky
    • Naložené okurky pepřené
    • Naložené brusinky
    • Fazole zelené
    • Naložená červená řípa
    • Višně v octě
    • Naložená míchaninka
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Naloženíny > Naložené brusinky

Naložené brusinky

Přeberme a vyperme 1 kg zralých brusinek, dejme je na rendlík, se 140 gramy cukru nechme je vařit. Když se byly hezky povařily, dáme brusinky do připravených sklenic, šťávu nechme ještě trochu do husta svařit, nalijme ji pak na brusinky, obvažme hrdla sklenic pergamenovým papírem.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si web zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet