Mixed Pickles

Ocet kořenný k známé anglické naloženině této připravuje s následovně: 4 dkg černého pepře, 2 dkg zázvoru, 2 dkg kuchyňské soli, 1 dkg anglického koření, půl dkg pepře cayennského, několik lístků estragonových a lusk zralého tureckého pepře spaří se slabě nejsilnějším vinným octem, nechá se to několik hodin ležet a pak se to procedí.

Příprava zelenin k Mixed picklesům: okurky pepřené, mladé lusky a koňské boby, zelený hrášek, koláčky z větších okurek nakrájené a několik nezralých lusků pepře tureckého uprvaí se jak výše naznačeno v slané vodě a v octě; rovněž i ostatní přídavky: šalotky, cibulky perlové, květák, ředkev, kořen celerový a mrkev, vše na hůlky malé skrájeno, nezralé mladé paličky kukuřicové, jakož i koláčky z mladých tykví neb melounů. K této smíšenině připojí se dle množství ostatního smíšeninka 1 dílů černé hořčice, 6 dílů bílé hořčice, 1 dílu anglického koření, 2 dílů soli, půl dílu kurkumy, půl dílu hřebíčků, jako ž několik lusků zralého pepře tureckého i polije se to vše dostatečným množstvím výše uvedeného octa.