• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Milujeme Vaření

Menu

  • Úvod
  • Polévky
  • Příchoutky
  • Hovězí maso
  • Omáčky
  • Pečeně
  • Saláty
  • Smaženiny a kotletky
  • Zadělávaná a dušená jídla
  • Zvěřina
  • Ryby
  • Raci, žáby, plži atd.
  • Paštiky
  • Rosoly (huspeniny)
  • Sladké rosoly
  • Zeleniny
  • Jídla bramborová
  • Jídla z vajec
  • Puddingy a nákypy
  • Nákypy
  • Moučná jídla
  • Naloženíny
  • Zavařené ovoce a kompoty
  • Dorty a cukrovinky
  • Marmelády
    • Vaření cukru dle stupňů
    • Meruňková
    • Marmeláda z gdoulí
    • Marmeláda z rynglí
    • Marmeláda ze slívek
    • Marmeláda melounová
  • Zmrzliny
  • Nápoje
  • Různé přípravky
  • Dodatek
Líbí se nám :
  • Zvěřinová kuchařka
  • Grilování s Weberem
  • Maso na steaky
  • Polévkové recepty
Úvod > Marmelády > Marmeláda ze slívek

Marmeláda ze slívek

Švestky zelené neb slívky dají se po vyloupání pecek do měděné, nevycínované, po silném ohřátí octem chlazené pánve a nechají se se 4 decilitry vody a troškou soli přikryty až do úplného změknutí vařit. Na to se dají přes noc do sklepa. Druhého dne protlačí se sítkem a dají se do stejného množství svařeného cukru, načež se to za stálého míchání dále vaří.

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2014 Fotografie z Fotolia.com

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet