Menu
- Úvod
- Polévky
- Příchoutky
- Hovězí maso
- Omáčky
- Pečeně
- Saláty
- Smaženiny a kotletky
- Zadělávaná a dušená jídla
- Zvěřina
- Ryby
- Raci, žáby, plži atd.
- Paštiky
- Rosoly (huspeniny)
- Sladké rosoly
- Zeleniny
- Jídla bramborová
- Jídla z vajec
- Puddingy a nákypy
- Nákypy
- Moučná jídla
- Naloženíny
- Zavařené ovoce a kompoty
-
Dorty a cukrovinky
- Ledy
- Dort skleněný
- Chléb královský
- Dort mramorový
- Koblížky ledové
- Dort mechový
- Čokoládový
- Dort z lískových oříšků
- Dort s nádivkou
- Jemný ořechový
- Dort piškotový
- Kaštanový
- Černý chlebový
- Rybízový
- Lískový (máslový)
- Rosolovaný z jablek
- Hoblovačky
- Dort z nudlí
- Věnečky z křehkého těsta
- Dort z koření
- Dort se smetanovou pěnou
- Madelaine
- Černý koláč se zavařeninou
- Obloučky mandlové
- Dort z máku
- Dort mandlový
- Pomerančový
- Marcipán
- Vanilkové a mandlové hubinky
- Pasta frolla
- Líhové věnečky
- Dort pískový
- Kornoutky anýzové
- Španělský chlebíček
- Zemčátka cukrovaná
- Tortelli
- Černé suchary
- Dort linecký
- Jaternice z míšenských jablek
- Preclíčky vanilkové
- Cukrový salám
- Dort višňový
- Španělské větry s mandlemi
- Janovské kvadrátky
- Dort pálený (crocant.)
- Biskupský chlebíček
- Šunka cukrová
- Anglický chlebíček
- Marmelády
- Zmrzliny
- Nápoje
- Různé přípravky
- Dodatek